Företaget

Efter att under några år jobbat tillsammans som separata bolag valde man att slå ihop företagen DLL Gruppen AB och firma Stråles El, och sedan 2011 ingår Stråles El som en del i DLL Gruppen AB.

Krister Stråle har sedan 1984 jobbat med det mesta inom el och har under många år bland annat jobbat världen runt med el-installationer på våra Svenska ambassader. Krister har idag en mycket bred erfarenhet och kompetens inom det mesta som rör elinstallationer.

Krister är den som står för företagets allmäna behörighet

Valle Andersson har nästan alltid jobbat med teknik i olika former. Från att en gång i tiden ha jobbat som radio- och tv tekniker har han idag en mycket bred kompetens som sträcker sig från antenn och satellit till larm och övervakning i alla dess former.

Valle är bland annat utbildad på fibersvetsning och är av Polismyndigheten godkänd larminstallatör.

Jon Gunnarsson är företagets senast tillskott, och efter ett antal år i Norge valde Jon att 2013 flytta tillbaka till Sverige och börja jobba hos Stråles El. Jon är en otroligt allsidig elektriker som behärskar det mesta inom yrket. När det kommer till finlir i ex. köks- eller badrumsrenoveringar är det troligtvis Jon som kommer komma till er.